header-photo

Sebab Rumahku Bersawang...

Bukannya Mama Mia tak nak update blog kesayangan nie..tapi ada beberapa sebab yg munasabah dan munasarawak yg menghambat Mama Mia dpd terus mengemaskan rumah maya ini.

Antara sebabnya:

1) Line internet yg hidup segan, mati tak mau.....susah nak upload gambar or video. Sesekali bila ada line, Mama Mia gunakan peluang tersebut untuk surf internet dan urusan lain.

2) Takder gambar or cerita menarik nak diabadikan dlm blog nie. - Dah berzaman tak gi jalan, tak gi bercuti, takda events yg best..hidup yg sgt monotonous , takder story. Everyday dok rumah...hujung minggu gi pengajian, gi tesco belanja brg dapur...jusco pun dah berbualan tak jejak...pergi holiday mcm org lain or picnic suka-suka pun takder....so?? (bg hint kat hubby nie)

3) Kesibukan yg entah apa-apa tah.....

4) Non Fichita yg selalu berada di atas riba bila Mama Mia online...susah nak menaip byk..setakat upload gambar blhlah...tapi gambar pun upload dlm FB ...

Sekian. Terima Kasih.

2 comments:

ummumishkah said...

missing you!

afafita wafitos said...

bestnya..ada org ingat jugak kt kita...:)